Problemer med ingame spillmeny i mods for source spill. (Mani Admin AMX meny)

Solution

Problemer med ingame spillmeny i mods for source spill. (AMX meny)

Denne artikkelen er skrevet for Saxton Hale mod med Mani Admin plugin installert, men er også relevant for andre typer mods som fungerer under Source.

Etter en del undersøkelser har jeg funnet ut at Saxton Hale mod ikke fungerer per dags dato med Mani Admin Ingame Menu, såkallt AMX menu. Menyen fungerer kun inne på "console" siden i spillet.

På Mani Admin sin side finner dere info om dette.

Mani utviklerene har laget en config fil editor der hvor man kan oppdatere gametypes.txt fila som ligger under cfg\mani_admin_plugin\
Se innom her jevnlig for å se om fila er oppdatert og kopiér den til cfg\mani_admin_plugin\ mappen. Det står at dette kanskje kan få menyen til å fungere i en del mods.

Se denne linken: http://www.mani-admin-plugin.com/cms/index.php/gametypes-txt-creator

Attachments:
AMX.menu.png AMX.menu.png